Partnereink nyugalma a mi közös sikerünk

 

Vállalkozásaink az elmúlt években jelentős energiát fektetettek a kültéri megfigyelő és elemző kamerarendszerek költséghatékony tervezésére, fejlesztésére. Az idevonatkozó jogi szabályozások tanulmányozása és megismerés után, felkutattuk illetve a referenciák révén megismertük azokat a piacvezető beszállítókat, amelyek minősített termékeire támaszkodva, a rendőrségi és lakossági elvárásokat maximálisan szem előtt tartva, egy valóban komplex de rugalmasan továbbfejleszthető illetve illeszthető rendszert ajánlunk Partnereink  figyelmébe.

 

Maximálisan elhivatottak vagyunk ügyfeleink professzionális kiszolgálására, problémáik megértésére, költséghatékony megoldására. Munkatársaink tanácsadói szemléletű, mély technológiai tudással rendelkező szakemberek. Felkészültségünk és sok éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy szolgáltatásaink színvonala a legjobbak közötti elsőbbséget biztosítsa Ügyfeleink számára.

 

Igény szerint fölmérjük Partnereink helyi adottságait, lehetőségeit és kidolgozzuk a Számukra legmegfelelőbb, legköltséghatékonyabb megoldását, mely pénzügyi hátterének biztosításához pályázatírási segítséget, igény szerint akár rugalmas részletfizetési konstrukciókat is biztosítunk.

 

 

 

 

A közösen fejlesztett rendszer sikeressége a fejlesztők nélkülözhetetlen tapasztalati tudásán 
és a rendkívül megbízható egyben magas színvonalú alkalmazott technológián alapszik. 
A rendszer fejlesztői elkötelezték magukat a szoros partneri együttműködésre, ezért a Pannon Pajzs rendszer kivitelezése, 
csak az említett beszállítói partnerek kizárólagos közreműködésével képzelhető el. Így tudjuk ügyfeleink számára biztosítani azt a minőséget, 
amely hosszútávon elégedettségüket, nyugalmukat, adott esetben településük biztonságát szolgálja.